Appetitt - norsk premium hundefôr!            

 Utdrag fra vitenskapsbasen til Appetitt (trykk HER for å gå inn i basen):

God helse gir appetitt på livet

Forsknings- og utviklingssjef, doktor i ernærings- fysiolgi Hallgeir Sterten sier at "god helse gir Appetitt på livet". Dette har preget hans arbeid for at hunder nå har fått et norsk premium hundefôr, Appetitt. "Det er langt fra nok, at næringsinnholdet skal være et speilbilde av hundens næringsstoffbehov avhengig av hundens rase, størrelse, livsstadie og aktivitetsnivå. Næringsstoffene skal også være optimalt tilgjengelige i fordøyelsen og i stoffskifteprosessene." Topp smakelighet er viktig så hunden spiser tildelt dagsrasjon og får tilført de næringsstoffer den har behov for.
Råvarene er av beste kvalitet, med stor vekt på næringsstoffenes fordøyelighet for hunden. Det brukes norske marine råvarer med et naturlig høyt innhold av glukosamin og kondroitin som forebygger og heler bein- og leddlidelser. MacroGard brukes for å stimulere immunforsvaret som er viktig for hundens helse. Appetitt inneholder de riktige frukto-oligosakkarider (FOS) i rett mengde som er gunstig for fordøyelseskanalens mikroflora og dermed god utnyttelse av fôret.
Valget av råvarer er basert på vitenskapelige tester og studier. Kvalitetskontrollen av disse er underlagt kvalitetskravene til Mattilsynet som et minimum i tillegg til svært høye egne kvalitetskrav

Høy næringsverdi og suveren smak

Vitenskapelig utviklet og testet fôr -Kompetansen er i dag svært høy om hva de ulike hunderasene trenger for å dekke sitt naturlige behov for næringsstoffer. Appetitt er utviklet med utgangspunkt i denne nye kunnskapen. Gjennom testing og etterprøving med de mest anerkjente vitenskapelige metoder har vår forsknings- og utviklingssjef Hallgeir Sterten landet på en optimal resept. Ved ulike forskningsmiljøer, bl.a på Universitetet for Miljø- og Biovitenskap på Ås, legges grunnlaget for at energi- og næringsinnholdet i Appetitt har den mest optimale sammensetning.

God appetitt - Suveren smak på fôret gir hunden god appetitt og dermed bedre trivsel og velvære. Den suverene smaken på Appetitt – det nye norske premium hundefôret – er blant annet et resultat av høy andel rent kjøtt. Den lave karbohydrat-andelen består hovedsakelig av mais, ris og hvete av humankvalitet. Appetitt er hundefôr av ypperste kvalitet, ferskt og velsmakende. Produsert i Norge av førsteklasses råvarer, med kort vei fra produksjon til hundens matskål.

Høy proteinfordøyelighet -Appetitt inneholder kun animalske proteinråvarer med høy biologisk verdi som gir en aminosyresammensetning som gjenspeiler hundens behov. Dermed unngås ufordøyelig overskudds-protein og hunden blir skånet for den belastende prosessen det er å kvitte seg med dette.

Høy fettkvalitet for god helse, hud og pels - Fettet i Appetitt er hovedsakelig kyllingfett av beste kvalitet. Sammen med norsk lakseolje gir dette en topp smakelighet og en riktig balanse mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer. Spesielt er de livsviktige fettsyrene EPA og DHA på plass i riktige mengder. Disse har en positiv effekt på hud, pels og ledd. Appetitt har høyt innhold av naturlige antioksidanter som vitamin E og C, som gir garanti for god hel

Kontinuerlig forskning og utvikling - Appetitt hundefôr fremstilles i Vaksdal utenfor Bergen. Både råvarer og ferdig fôr er underlagt kvalitetskravene til Mattilsynet. Fordøyelighet og næringsverdi testes kontinuerlig ved Universitetet for Miljø og Biovitenskap på Ås. Fra anlegget i Vaksdal distribueres Appetitt til våre samarbeidspartnere, Zoo-butikker, veterinærer og Zoo-butikker i Sverige. Appetitt hundefôr er et resultat av store investeringer i forskning og utvikling i regi av AgriPet. Vi har et nært samarbeid med forskningsmiljøer i Norge og internasjonalt. Faglig oppdatering sammen med kunnskap om markedet, gjør at vårt hundefôr til enhver tid tilfredsstiller kravene om riktig ernæring.

Styrket immunforsvar og tarmhelse - MacroGard® er et betaglukan som bidrar på en naturlig måte til å trene opp og styrke hundens immunforsvar. Sammen med omega-3-fettsyrer og vitaminene C og E, bidrar denne naturlige fôringrediensen til å styrke hundens immunforsvar.FOS – frukto-oligosakkarider gir god tarmhelse ved å stimulere til etablering av riktig mikroflora i hele fordøyelseskanalen.

CLA og Karnitin - I Appetitt Light er det to aktive stoffer som motvirker overvekt. Det er CLA og Karnitin

Gå inn på Appetitt's egne artikler og skaff deg mer informasjon om dette norske kvalitetsforet ved å trykke på lenkene nedenfor:

 Frukto-oligosakkarider (FOS) og Mannan-oligosakkarider (MOS)

Høyt fordøyelige næringsstoffer

Sterke bein og gode ledd

Omega-3 fettsyrer og EPA og DHA

Ekstra Energi

CLA – konjugert linolsyre

MacroGard® – hjelper for hundens helse