Vi knytter stadig til oss nye leverandører og satser på kvalitetsvarer til hund og katt til en konkurranse dyktig pris. Til tross for størrelsen på vår lille butikk har vi allikevel ett bredt utvalg og det vi ikke har gjør vi vårt ytterste for å få tak i :)

 

 

Appetitt!

 

F.o.m oktober bytter vi leverandør av tørrfor og går over til 100 % norske kvalitetsvarer på vårt forutvalg! Vi har siden starten i 2009 hatt en stadig økende utvikling på salget av det norske kvalitets råforet VOM og for å komplettere dette bytter vi tørrfor merke til Appetitt - kom innom å se vårt rike utvalg :)

 

 

Fra vår siste tilknyttede leverandør har vi nå også tilgang på utstyr til hest og stall/gård. Da dette gjerne er varer som tar litt plass er det meste bestillingsvarer (vi vil ha noe gjerdestolper og tråd på lager i sommerhalvåret), men ta konakt så ser vi hva vi kan skaffe!

 

 Stømførende dekken 137cmVareeksempel:

Strømførende dekken, vanntett (3000mm Pu) sommerdekken eller skalldekken på vinter.

Utviklet for bruk med elektrisk gjerde for å hindre rømning, stopper hesten å gå inntil i eller lene seg over et elektrisk gjerde Overfører pulsen øyeblikkelig med god kontakt, 100% stoff - ingen ledninger eller batterier.