Dirty dog doormat

Dørmatte som trekker til seg 7 ganger mer fuktighet enn vanlige dørmatter. Antiskli på baksiden så den holder seg på plass. Tørker 5 ganger raskere enn vanlige dørmatter. Kan vaskes i maskin og tørketrommel.

Strl. L (66 x 89 cm), Pris kr 399,-

 

Apportbukk i tre

 

 

 

Flere størrelser, Pris fra kr 39,-

 

 

Plutoduken

Plutoduken har en fantastisk oppsugingsevne. En klut som effektivt tørker hunden din på et blunk, etter et bad eller en tur ute i regnværet. Passer til alle typer pels.

Husk å bløte duken før bruk - for beste sugeevne.

Vaskes på 40 grader.

 

 

Strl. L (70 x 100 cm), Pris kr 75,-

 

 

Agility tunnel m/bæreveske

5 m lang tunnel for trening og lek

Stor diameter, hele Ø 60 cm.
Kan brukes til større hunder.
Leveres med jordspyd for feste i ene enden.

 

 

 

Pris kr 499,- - 40 % = kr 299,-

 

 

 

 Klikker

Klikker er en betinget forsterker, noe som sier at «det du gjorde akkurat nå var rett, nå kommer belønningen». Et signal om at rett adferd er utført, og belønningen er på vei. Et annet eksempel er ordet «bra». Man bruker klikkeren fordi en klikker er veldig presis, dyret hører ikke klikkeren hele dagen lang, klikkeren har alltid samme «tonefall», og dersom man bruker den rett vil lyden aldri bety noe annet enn belønning for dyret. Det går dessuten, med litt trening, raskere å bruke klikkeren enn å trekke pusten for å si «bra» eller å stikke hånden ned i lomma for å hente en godbit. Når du kommer med godbiten er  hunde som regel ferdig med adferden du ville belønne.

Pris kr 25,-

 

 

 Burvifte

Kraftig og solid burvifte som kan festes på de fleste typer bur som sørger for luftsirkulasjon og kaldere luft til hunden enten i bilen, på utstilling/konkurranser/trening eller hjemme. 2 hastigheter, går på vanlige batterier og opp til 100 timer brukstid.

(Hunden må IKKE forlates i bilen, på varme sommerdager blir det for varmt i en parkert bil selv om man har burvifte!)

Pris kr 249,-