Baggen Villmark kjørebelte

Baggen Villmark er Baggens "Allroundbelte".

Baggen magebelte er meget solide og praktiske hundeførerbelter som kan brukes enten du skal gå på ski, jogge eller på søndagstur. Det har en bred strikk som ligger rundt det polstrede beltet og fordeler rykk fra hunden rundt ryggen og hoftekammen. Dette gir bedre kontroll og en langt mer behagelig tur. Du trenger ikke lenger bruke kobbel, langline eller hundebånd med strikk, siden avfjæringen ligger i selve beltet.  

Hurtigutløseren som følger med gjør at din hund øyeblikkelig frikobles hvis du trekker i utløseren. Kobbelet kan aldri hekte seg av uten at du selv utløser det.

Det har festemuligheter for rompetaske, kniver og annen utrustning. Beltet har også feste for nedholderbånd, for å holde beltet nede på hoftene.

XI med myk strikk egnet for hunder som ikke trekker så veldig hardt.

X2 med hardere strikk egnet for større hunder eller hunder som trekker hardere.

Pris Baggen X1 eller X2 - kr 850,-

Pris tilleggsutstyr rumpetaske med flaskeholder - kr 350,-

 

 

Kjørestrikk

Kjørestrikk med elastisk midtparti. Strikken øker komforten for både hund og eier ved å absorbere virkningen av hundenes rykk.

Kjørestrikk passer til sykling, snørekjøring osv.

 

 

Alac og Breeder's flat strikk 2,6 m og 2,5 m kr 229,-,

4 m kr 259,-.

Rund kjørestrikk 4 m kr 249,-

 

 

I tillegg til Non-stop selene har vi ett utvalg andre seler.

 

 

Hurtta Y-sele

Hurtta sin Y-sele sitter stødig og gir stor bevegelsesfrihet for hunden. Selen er utviklet med fokus på at det skal være minst mulig belastning på hundens rygg og nakke. Selen er polstret med neopren som skåner både pels og hud og materialet er både vann- og smussavisende. Den er utstyrt med en kraftig klikklås og en helsveiset ring.

Selen kan vaskes i maskin på 40 grader.

 

Pris kr 249,-

 

 

 Pet Safe Easy Walk

Gå pent sele till hund. En perfekt hundesele som på en mild måte får hunden til å slutte å dra i kobbelet. 

Hundselen styrer hunden fra brystet - ett effektivt ledd i kontrollen. Den gir hverken gnagsår, hoste, nese vridninger som andre lignende hjelpemidler kan gi. Gjennom å festa kobbelet till fronten på brystbåndet kommer du å få mer kontroll over hunden din.

Når din hund drar i kobbelet blir den styrt mot deg. Hjelper på en naturlig og forsiktig måte å få hunden til å slutte å dra i kobbelet.

Selens feste i brystet forhindrer og lindrer trykk over hundens hals och nakke som er viktig spesielt for små raser som kan være utsatt for skader i luftrør ved drag.

Pris: S kr 200,-, M kr 225,-, L kr 250,-, XL kr 275.